Saturday, August 6, 2011

comeback stage!

yosh!!!

assalamualaikum~~
anyeong haseyo!!!

hi...burppp~~ oppss sorry..kekenyangan ni..maklum la..buka puasa kat kampung..riuh dengan makanan je..buka puasa dah..semua dah.. tengok comeback stage pun dah..wah!! welcome back suju!!! daebak!!! share link ye~~klik2 jangan tak klik..setakat ni..saya suke lagu superman.bukan lagu kat cerita superman tu.ni lagu terbaru dari SME..Super junior la pun yang nyanyi..kalau dulu..dorang ni famous dengan lagu super girl..sekarang...demam mula kembali bila dengar lagu superman!

oh ye..Mr.Simple pun best juga.ahhh~~ kedua-duanya saya suka..semua la saya suka (tamak ke kalau macam ni?) nanti nak belajar dance mereka la..hehe..sekarang saya dah boleh menari lagu danger (fx).hari2 saya menari tau..cume..mungkin kene improve sikit kot..hikhikhik..puji diri sendiri plak..(dah tak de yang tolong puji~hmm)

ok lah..nak download,internet ni sekat2 plak..tak pe..nah!! dengar la! pape pun..Super Junior!! Welcome back!!!

Last man standing~~
bye~~jaljayo!!!


Read More..

Monday, August 1, 2011

macam-macam dugaan


assalamualaikum....
hi..apa khabar...lame gile la da tak upda
te kat blog..al-maklum la..ade masalah..mula2 sekali nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan..puase jangan nak ponteng2..

hmm..macam mane erk nak mulekan ni..sebab da lame dah ni tak bercerite kat sini..tak tau nak start macam mane.ok la..dulu...penah update pasal hp yang ayah hadiah kan tu...http://bellabasri.blogspot.com/2010/10/hadiah-dari-ayah.html ok..sekarang dah TAKDE sebab HILANG! hilang masa Hari Belia kat Putrajaya hari tu..macam ni cerite die...Kan Super Junior datang kan mase hari belia tu k
an..so,memang tak nak la lepas kan peluang...excited gile bile nampak dorang..ha nak di jadikan cerite...petang tu la kan..lepas tengok dorang rehearsal..oppss..lupe plak...aku nampak muke sung min!!!!! memang macam nak pengsan..

ok..lepas tu kan.
.tegak ni mule la terasa macam haus..mase tu saya pergi dengan sepupu dan kawan2.tapi time tu saya berdua je dengan bff saya.mazwa aka wawa..ceehh~~lepas tu kan..jalan punya jalan.nampak pulak booth ada shuib sepah (OMG aarrggh) da tu..tegur la die kan.. lepas tu kitorang buat trademark die tu OMG.haha..die memang sporting gile la..ha!!!masa tu la hp aku tu hilang...suspek utama...(penyelup saku).. woi!!bak balik hp aku tu..dosa tau curi hp orang..kalau nak cakap la..

dah tengah heboh hp hilang...kawan aku tu boleh plak buat lawak..orang tengah seyes die main2 plak kan... cakap kat die

"wa!!hp aku hilang la..tolong la wa (dengan mengelabah)"
wawa- "ha...tolong...ha tolooong~~~ hehe"

memang
mendapat la..mendapat maki namanye...apala ko ni wa.pape pun..TQ soooo much!! ko tolong aku.. lepas kejadian tu,,memang dah tak de
mood dah aku nak tengok super junior M..tulah...orang tua2 selalu cakap jangan suka sangat..memang betullah...

oh ye...saya ade buat keychain kononnye nak jual masa hari belia tu.masalahnye hp da hilang..bisnes pun larilah kan..nanti saya update gambar..belum sold out lagi..masih boleh beli lagi tu..thanks kat ibu sebab tolong jahit kan ><

buat masa ni..ni dulu kot..saya lupa nak cerite apa..maklumlah..saya ni memang pelupa
orangnye..getah rambut kat rambut pun saya mencari2 lagi..nasiblah ibu cakap...kalau tak memang mencari je la..tu memang saya punye kelemahan~~~

saranghaeyo~~~

Read More..

Tuesday, February 1, 2011

sorry sorry

assalamulaikum~~
anyeong haseyo!

Sorry Sorry Sorry Sorry
Naega naega naega meonjeo
Nege nege nege ppajyeo
Ppajyeo ppajyeo beoryeo baby..

kan baru2 ni ss3 kat Singapore kan..
aigoo~~sangat daebak!!
nak tau tak..ramai gile ELF kan situ..mak aii..daebak!sangat2 suke..tak sabar tunggu ss3 kat m'sia..InsyaAllah saya pergi..kalau korang pergi..calling2 la ekh..mane tau jumpe kan..




terbaik wok!! totally daebak! tengok aura die..bukan main lagi..ya allah!
tengok masa mula2 donghae keluar..OMO!! melting jap wey..eee...super cute la..masa yang die turun..pastu kan die betulkan baju die kan..masa die naik balik..bende tu da b'gerak masuk mood macho balik..haha..ahh...cute! intro die pun best..arrangement sorry2 yang ni aku suke..yang asal pun suke tapi yang ni neomu neomu choahae...

cuba tangok sungmin(ikat rambut)..aigoo~~cute!!melting lama jap..oppa..kalau ada rezeki..kite jumpa kat ss3 m'sia plak ekh oppa..saranghaeyo~~
tapi..jangan sangka tak ada accident semasa dan sebelum ss3 ni...sebelum mula...peminat yang fanatik kan..follow dorang ni..biasa la..excited..nak2 dapat follow..kalau aku pun nak follow..dan2 tu plak boleh langgar belakang ke sipi2 macam tu la dengan van SJ ni..mesti la our oppas t'peranjat apa semua kan..aigooo~nasib baik ok..bayangkan kalau...ish2.teruk gak la..kot ye excited sekali pun..hati2 di jalan raya la..tak kesian ke kat korang2 punye oppa.boleh plak kat newspaper tulis 'were fans to blame for crash?' komen la sendiri..bagi pendapat di kotak comment :)

dan satu lagi accident..YESUNG...OMO..ni lagi kesian..kena baling light stick ..bayangkan..
memang la plastik..kan keras kan bende tu..sedangkan kite buat saje2 pun da sakit..ni lagi kene baling..sakit woo..kene dekat hampir2 kat mata kot..yesung oppa mesti sakit..aigoo..mungkin tak sengaja kot baling pastu terkena kat yesung..tapi..da tau benda tu bahaya..jangan la nak baling2..mesti yang baling tu pun rasa bersalah..baik hantar message kat tweet ke..cakap la mianhae oppa..at least die tau kite tak sengaja kan..

memang kalau tengok keseluruhannya...ss3 kat singapore best! SUJU memang buat yang habis baik untuk ELF yang ada hari tu..tapi accident yang tak diingini pulak berlaku kan..tak pela.benda da lepas..fans tu pun bukan nye suke2 je kan..mungkin tak sengaja..biasala..kalau da excited..bende yang kite tak nak berlaku pun berlaku ye tak?nanti ss3 kat M'sia..ELF2 kat sini jaga korang punya oppa-oppa ni baik2 tau.tak nak baling2 light stick or whatsoever la ekh..nanti kite penuh kan stadium dengan blue sapphire ocean ok!kalau nak baling..baling la bantal ke selimut ke kat dorang.lembut sikit (:

neomu neomu saranghae~

Read More..

Friday, January 28, 2011

im ELF! we are ELF..oheyo!

anyeong haesyo...
assalamualaikum~~
im ELF..ever lasting friends.fan of super junior


video

lagu ni khas untuk super junior..peminat2 cina yang buat lagu ni..untuk suju...suke tengok..sedih..dorang betul hargai ELF..

and this is the reason why i want to go SS3..i want be a part of ELF..see our oppas..to support them no matter what.oppas...hwaiting!! this week..ss3 in Singapore..hwaiting!

tak kire la..pagi ke.baru bangun tidur ke..aku suka sangat tengok video ni..pastu menangis..hahaha..gila kan.aura suju tu kuat..nak2 dah nak ss3 ni.kalau tak dapat pergi..pun tak apa.tapi sedih la :)
kalau dapat pergi..hehe..rasa2nya..inilah kekuatan nak buat final project dengan deabak..haha.

"let a little tiny wish
be built like a giant heaven
thirteen balloons are flying
with sapphire blue hopes
we are by your side on the way while you are looking for your dreams
no matter what future may bring,
we still clapping hands for you.."

let's make this earth full of sapphire blue ocean..
T.T

will support my oppas till the end~~

'we stay in your heart
be with you as always hand in hand
despite any disastrous hurricanes
we are on your side forever and ever
to wish you happiness sincerely
to be your guideline angel with all our hearts
let us hold hands
flying toward the Sapphire Blue Sky"






Read More..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...