Tuesday, January 25, 2011

perpisahan

assalamualaikum~~

anyeong haseyo...dansin eul mannaseo bangapseubnida
nanuen malaysia eseo bella imnida~ ^^

hai terasa lama benor la ye tak update blog ni..ish2...nak buat macam mana..fokus untuk praktikal..dan akhirnya sempurna~~

hari ni..25.1.2011..tamatla sudah..perpisahan berlaku..haha..tapi tak bermakna tak boleh jumpe kan..tetibe ada 1 perasaan yang tak tahu nak cakap macam mana..sedih??happy??bukan2..tak tahula nak describe kan macam mana..dalam tempoh 8 mggu kan..aku dapat pengalaman bekerja,kawan2 yg sempoi~~pekerja2 unit tu tak la sombong..semua peramah!! i liooke!!

teringat kali pertama masuk..mula2..hari pertama kan,,semua nak kekok je..rasa malu..haha..dan hari pertama aku da ada kawan~~kak nurul..she's the best buddy!! kak nurul..bella akan riinnndduuuuu kak nurul..love u!!hari tu gak rasa semangat tibe2.biasalah..hari pertama..mane la tak excited..mula2 tu memang rasa macam boring,tak best..tapi da biasakan dirikan...bila esok tak ke opis(26.1.2011)..rasa macam sesuatu~~

selalu..pagi2 sampai2 letak beg terus pergi breakfast kat cafe..milo ais..haha..tu la air yang selalu aku,cai,acam order..kadang2 tu kak nurul pun milo ais.tapi dia selalu teh o ais..pernah sekali u..teh o ais 1,kongsi 4 orang..hehe...so sweet~~kalau da lepas breakfast tu..masuk opis..on pc je.perkara pertama...FB.hehe..lepas da komen2 segala..baru start buat kerja..tu la rutin selama 8 mggu..sampai orang kafe tu pun da tau.."milo ais 4 ke 3?" ..esok macam mana..mesti kak nurul beli milo ais..sebab rindu kitorang..haha..

kadang2 tu kitorang lunch kat luar..mula2 kat UM tak silap.makan kat situ sangat la sedap~~time tu baru rapat dengan kak ros,kak dilla,kak sha,aqmar yg suke cakap lepas.haha..kelaka la aqmar tu..lepas tu..betul2 rapat..pergi makan kat mid valley..suke2..rindu kenangan ni.. T.T
satu lagi perkara yang best..mereka tak sombong..

makin lama kitorang makin rapat.kak dilla tibe2 dapat kerja baru..bye2 kak dilla..hehe..jadi tinggallah aku,cai,acam,kak nurul,kak ros,kak sha...aqmar plak tibe2 tukar opis..bye aqmar ^^
ada je benda yang nak diketawakan..haha..meriah opis tu di buatnye..da macam hari raya pun ada..tapi kitorang..bila ada kerja..buat kerja.bila tak de kerja.ha..macam2 situasi..main game..semua adalah..aishh..rindu2..rindu suasana tu~lepas tu kami dapat kawan baru..qat,mun,yana..student praktikal baru..hye korang..kita dapat bersama2 sekejap je kan..

minggu lepas..sebelum cuti thaipusam..kami semuaa kak sha,kak ros,kak nurul,cai,acam,kak dilla&ehem2,aku~~ pergi bercuti..kak ros+kak sha..thanks belanja tengok wayang..pop corn..belanja makan lagi..da macam jamuan perpisahan da..lepas tu..apa lagi..overnight la kitorang..pergi ke bukit ampang..bukit tinjau..ntah la.banyak nama die..konpius..suka... sangat kat situ..rasa tenang je.kitorang ambil gambar..kenangan~hehe..lepas ni kite berpiknik plak ekh~

hari ni..last day..bye2..bye semua...bye cafe.bye milo ais RM1..bye rtm online..bye2 kawan2..bye bos..semua la!!bye!ada masa..insyaAllah..kita jumpa~bye


For me, this is not an end but this is first step.thanks chingu~for the moments..

*owh ye..gambar nanti post lain.kat entry lain.tak edit2 lagi..banyak woo..penat..

~pss...da lama tak updatekan..da lupe kat mana letak sign..haha..aduii..LUPEE!!haha





akhirnya jumpe..haha



5 comments:

Anonymous said...

aku lupe!aku lupe nak sedih cmner.hahaha

BellaBasri said...

hahaha..
lupe2

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

terpaksa bkak google translate sbb nk translate b.korea tuh hahaha

zarifahmunirah said...

alalal, aku tau ko msti rindu nk msuk rtm lg kn? kn? kn?=p

BellaBasri said...

haha..cik yuki...2 cume mcm pengenalan diri.hehe..
effa...kan....hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...